Elan E-line

De E Line biedt zeilers een dual-purpose zeiljacht zonder compromissen.

Gemakkelijk en snel

Elan yachts zijn altijd snel geweest, en goede zeileigenschappen maken het zeilen makkelijker. 

Met die basis staat de E Line garant voor goede vaareigenschappen en comfortabel varen. Een brede achtersteven, harde kimmen en dubbele roeren geven controle en stabiliteit onder helling en bij hoge snelheid. 

De ruime, goed uitgeruste kombuis, de ergonomisch ontworpen salon en de hoogwaardige dekuitrusting maken dit een comfortabel zeiljacht dat gemakkelijk single-handen te zeilen is.

Onderscheidend veilig

Snelheid maakt een jacht zeewaardig: surfend van een golfje lopen, een naderend front eruit lopen. 

Elan gaat een stap verder: haar CE klasse heeft een A-rating: geschikt voor de oceaan. 

Waar de meeste werven bij ondiepe kielversies meteen water maken en degraderen naar de (nog steeds uitstekende) B klasse, blijft Elan ook in die versie klasse A houden. Door een beter ontwerp en betere bouwmethodes. Dat zegt iets over de toewijding en het ontwerp!

Design door

Designer Humphreys Yacht Design

Deze op de VOR70 geïnspireerde jachten, ontworpen in samenwerking met Humphreys Yacht Design, worden nu geleverd met het meest uitgebreide standaard pakket op de markt, met high-performance zeiloplossingen.

Traditie ontmoet innovatie

Elan Yachts heeft naam gemaakt met hun innovatieve VAIL-technologie (Vacuum Assisted Infusion Lamination) die zorgt voor een sterke, stijve maar lichte romp.

De ambachtslieden van Elan bouwen al generaties lang deze premium zeiljachten. Dat zie je terug aan dek en in het interieur. 

Meer weten over de Elan E-line?

Neem contact op

U vraagt informatie aan over de Elan E-line

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.