Elan Impression

Slim, modern design maakt de Impression lijn de ideale luxe cruiser voor het hele gezin.

jachtdesign anno 2022

Impression Yachts brengen plezier en ontspannend zeilen. Maar toen de Impression 434 in de Bass Straight -bij 70 knopen wind- de bemanning van een wedstrijd jacht redde, bewees ze dat deze familiezeilers veilig en zeewaardig zijn. De Impression lijn bestaat uit uitstekende zeilers waarbij comfort en gebruiksgemak -en zeewaardigheid- voorop staan. En meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden.

Licht, met uitzicht

De Impression heeft een veel lichtere en ruimere deksalon dan een conventioneel jacht, wat het gevoel geeft van een echt thuis weg van huis.

Met de nieuwste 43 voeter biedt Impression u een jacht waarmee u in comfort en luxe met uw familie en vrienden kunt zeilen.

Design door

Designer Humphreys Yacht Design

Ook bij deze nieuwe Elan modellen tekender Humphreys Yacht Design voor de uitstekend zeilende Impression. De 43 werd door Pininfarina gestyled, waarmee u zelfs de meest exclusieve havens in stijl binnenloopt.

Stijlvol en zeer praktisch

Elan Impression Yachts worden veel ingezet door ’s werelds grootste charter maatschappijen, die voor Elan Impression kiezen vanwege hun praktische en ruime ontwerp, innovatieve interieur indelingen, gunstige prijs en waardevastheid, en wereldklasse kwaliteit in bouwtechnieken en afwerking.

 

Meer weten over de Elan Impression?

Neem contact op

U vraagt informatie aan over de Elan Impression

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.