HH Catamarans BeNeLux

Quality is exhilirating

Northfleet vertegenwoordigt HH Catamarans

HH 44 catamaran Northfleet

Northfleet, onderdeel van het internationale makelaarsnetwerk Multihullnetwork.com, is aangesteld voor de verkoop en after sales van HH catamarans in Europa.

HH Catamarans werd in 2012 opgericht door twee visionairs; de ondernemer Hudson
Wang en de legendarische botenbouwer Paul Hakes. Deze laatste is bekend als een van de meest vooraanstaande experts in het bouwen van grote high tech racejachten: Steve Fossett’s maxi catamaran “Playstation”, en verschillende America’s Cuppers. 

Bij HH Catamarans beheert Paul als technisch directeur alle jachtbouwactiviteiten, van het eerste concept tot de bouw van de catamarans

Hebt u Interesse in
HH Catamarans?

Neem vrijblijvend contact op

top-of-class Ontwikkeling

in samenwerking met Morelli & Melvin

Samen met deze legendarische ontwerpers zet HH Catamarans een nieuwe standaard in de markt voor familie- en lange afstands jachten.
“Sexy, snel en uiterst comfortabel” zijn de woorden waarmee deze elegante multihulls vaak worden beschreven. Bij nadere inspectie blijken veiligheid en ergonomie belangrijke onderwerpen bij het ontwerp: schone dekken, flush luiken, ononderbroken voetrails, weggewerkte lijnen.

Zelfvoorzienend

met volledig elektrische aandrijving

HH Catamarans bieden ook de mogelijkheid om echt zelfvoorzienend en milieuvriendelijk lange afstanden te zeilen – van effectieve stroom oplossingen tot een hybride systeem dat zowel milieuvriendelijk is als bewezen betrouwbaar.

Carbon frame of full carbon

oersterk en ultralicht

Het HH Catamarans team heeft zich bewezen als expert in het bouwen van boten in carbon, voor lichte rompen met een enorme stijfheid. Het lichte gewicht maakt het mogelijk de catamarans comfortabel uit te rusten zonder ze te zwaar te maken. De bouwkwaliteit wordt onderstreept door een garantie van vijf jaar op de rompen. Deze jachten zullen over 50 jaar of langer nog steeds de wereldzeeën bevaren.

Vind de HH Catamaran die bij uw zeilplannen past

HH Catamarans zijn verkrijgbaar in maten van 44 tot 88 voet in lengte, hetzij als een robuuste Ocean Cruising-versie of de prestatie geoptimaliseerde Sports Cruising-versie. 

Ontdek de nieuwe en gevarieerde mogelijkheden die HH Catamarans voor u openen! Meer informatie bij Northfleet of rechtstreeks op de website van HH Catamarans. 

HH Catamarans zullen te zien zijn op de Cannes Boat Show (Cannes Yachting Festival, 6-11 september 2022) in Port Pierre Canto.

hh44 cover

HH44

Een 48 voets Performance catamaran in een 44 voets jasje.
De opklapbare zwemplateaus maken van de kuip een goed afgeschermde ruimte.
 
Verkrijgbaar als snelle Cruiser (OC) met korte vleugelkielen, of als Performance versie (SC)met C-vormige steekzwaarden. Zoals alle HH’s leverbaar met betrouwbare hybride aandrijving.
hh50-cover

HH50

Evenals de HH44 is de HH50 verkrijgbaar in full carbon (SC) maar ook met GRP rompen (OC).
Perfect voor hen die wel de stijfheid van een carbon frame willen, maar niet de kosten van een carbon romp.
Overigens zijn de hoofdschotten, spanten en stringers wel van carbon.
De OC versie heeft een enkele stuurstand en korte kielen, de SC beschikt over twee stuurstanden en gebogen (C-shaped) steekzwaarden die voor lift en dus snelheid zorgen!
hh55-sc-front-helm-cover

HH55

Onze 55 voeter komt in SC en SCF (Forward Steering Position).
Volledig in carbon wordt de SCF geleverd met een stuurstand vòòr in de salon. Daardoor kunnen we de giek bijna naadloos over het dak laten lopen, wat voor een geweldig eindplaat effect zorgt: de inkomende wind wordt “opgesloten” tussen dak en zeil waardoor de stuurman veel meer druk kan opbouwen. De 55 SCF maakt haar eigen wind!
 
Door Cruising World Magazine gekozen tot beste lange afstandszeiler. De hele range van HH kan hybride worden gemaakt, voor 1,5 tot 3 uur elektrisch varen zonder de dieselmotoren te starten.
hh60-cover

HH60

Voor compromisloos hard zeilen, met alle luxe aan boord.
Net als de 55 voeter leverbaar met dubbele stuurstand achter, of één voor in de salon.
 
Kingsize bedden, diepstekende zwaarden, volledig gebouwd in carbon en een extra grote cockpit.
HH66-cover

HH66

De HH66 won bijna elke prijs en blijft populair. Met achter stuurstanden of forward. Volledig carbon en razend snel.
HH88-cover

HH77 & HH88

Met de luxe en performance van een superjacht, Morelli & Melvin tekenden ervoor. Als u het kunt dromen kunnen wij het bouwen!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws rondom Northfleet en HH Catamarans.

Northfleet is de exclusieve dealer van HH Catamarans in de BeNeLux.

Neem contact op

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.